Πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία στη περιοχή Ζεμενό του Παρνασσού, σε οικόπεδο περίπου 8 στρεμμάτων, είναι χτισμένα δυο ημιτελή κτήρια που στο καθένα αντιστοιχεί οικόπεδο 4 στρεμμάτων. Το πρώτο κτήριο έχει δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα ισογείου και 1ου ορόφου, 150τ.μ. έκαστο και έχει την ίδια διαρρύθμιση και τετραγωνικά με το δεύτερο κτήριο. Μιλάμε για δυο ακίνητα, δηλαδή, που έχουν ακριβως τα ίδια χαρακτηριστικά. Το κάθε κτήριο αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια ικανοποιώντας με άνεση τη φιλοξενία δέκα ατόμων. Οι κύριοι χώροι κάθε κτηρίου είναι 300τ.μ. και οι βοηθητικοί χώροι είναι 83τ.μ. Πιο συγκεκριμένα, στο ισόγειο υπάρχουν δυο κυρίως υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους, καθιστικό, τζάκι, WC ξένων, κουζίνα ανοιχτή στο σαλόνι και το δωμάτιο υπηρεσίας με το μπάνιο του. Στον όροφο υπάρχουν δυο κυρίως υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους, καθιστικό με τζάκι, WC ξένων και ανοιχτή κουζίνα στο σαλόνι.
Στην κοινή είσοδο των δύο κτηρίων υπάρχει ένας χώρος 60τ.μ. που μπορεί να λειτουργήσει ως αποθήκη και γκαράζ. Εκεί, επίσης, βρίσκονται τα 4 ρολόγια της ΔΕΗ για κάθε κατοικία.
Καταπληκτικά διαμορφωμένος είναι και ο εξωτερικός χώρος με την πανοραμική θέα να απλώνεται μπροστά σας προς το φυσικό τοπίο του βουνού και σε συνδυασμό με το χιόνι που πέφτει σαν λευκό σεντόνι, ζωγραφίζεται ένα αξέχαστο χειμωνιάτικο σκηνικό. Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της γραφικής Αράχωβας, μόλις 5χλμ. μακριά, και σε κοντινή απόσταση από το πλέον οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και 22χλμ. μακριά από την παραλία των Άσπρων Σπιτιών και της Αντίκυρας, για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν βουνό και θάλασσα, αυτες οι κατοικίες καθίστανται ως η εξαιρετική σας επιλογή για ανεπανάληπτες διακοπές στο χειμερινό θέρετρο μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους έντονους ρυθμούς ζωής της πόλης, αποκομίζοντας νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και ξέγνοιαστες στιγμές κοντά στη φύση.
** Η τιμή που αναγράφεται στον κωδικό μας αναφέρεται και για τα 2 ακίνητα.
(Μπορει να πωληθεί και το καθένα ξεχωριστά)