Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Αξιοθέατα

Πέρα από την ομορφιά της γραφικής Αράχωβας εξίσου αξιόλογες είναι και οι ομορφιές όλο το χρόνο της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού, των γύρω γραφικών χωριών και των πανέμορφων παραλιών του Κορινθιακού κόλπου. Επίσης οι σημαντικότατοι αρχαιολογικοί χώροι των Δελφών και του Οσίου Λουκά ευρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Έτσι η επίσκεψη – διαμονή στη Αράχωβα μπορεί να συνδυασθεί με εκδρομές των περιοχών που προαναφέρθηκαν και απόκτηση μοναδικών εμπειριών. Τα Χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού είναι τα καλύτερα οργανωμένα και εξοπλισμένα της χώρας και καλύπτουν τις απαιτήσεις για αρχάριους και προχωρημένους λάτρες του σκι, ακροβατικό σκι αλλά και με πολλές δυνατότητες για ενδιαφέρουσες καταβάσεις εκτός πίστας, Είναι επίσης μια ιδανική αφετηρία για διασχίσεις με ορειβατικά σκι.

Στο χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.600 – 2.300 μ., λειτουργούν 1 τηλεκαμπίνα, 6 εναέρια και 7 συρόμενοι αναβατήρες με 20 πίστες συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων 16 είναι πίστες κατάβασης μήκους από 600μ., μέχρι 4.000μ. Από αυτές οι 13 είναι μπλε (για αρχάριους, μέσους και καλούς σκιέρ), ενώ οι τρεις είναι μαύρες αγωνιστικές.

Το χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει επίσης παρκινγκ, ελικοδρόμιο, χώρους υποδοχής, καφετέρια, μπαρ, εστιατόριο, πρώτες βοήθειες, οδική βοήθεια και τμήμα Baby siting με έμπειρο πεδοβρεφοκόμο. Επίσης λειτουργούν σχολές Ski και Snowboard, καταστήματα ενοικίασης και πώλησης ειδών Ski και μπουτίκ ειδών ένδυση.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις