Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Αλέξανδρος, Γιάννης, Άκης Ρεβύθης

Εταιρεία

Η εταιρεία Parnassos Real Estate είναι μέλος του ομίλου Revithis & Partners, ο οποίος ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Ιωάννη Ρεβύθη, Μέλος Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, π. Πρόεδρο Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος.  Η Parnassos Real Estate διαθέτει ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο ακινήτων στην περιοχή του Παρνασσού καλύπτωντας κάθε ανάγκη και γούστο.

 

Υπηρεσίες

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την τακτοποίηση όλων των δικαιολογητικών, αν επιλέξετε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να μισθώσετε ή να ενοικιάσετε ακίνητο μέσω του γραφείου μας. Στην εταιρεία μας οι πελάτες είναι φίλοι μας και λειτουργούμε σύμφωνα με το δικό τους καλό. Δουλεύουμε σκληρά για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα τους και τους παρέχουμε την πλήρη αφοσίωση μας καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πιστεύουμε ότι η έντιμη εξυπηρέτηση και η καλή σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας, ήταν και εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μας στο χώρο του Real Estate. Είτε πρόκειται για ενοικίαση, αγορά ή επένδυση οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σας συμβουλεύσουν με τον καλυτερο δυνατό τρόπο και να δώσουν λύση σε κάθε ζήτημά σας.

 

Πληθώρα ακινήτων

Η Parnassos Real Estate βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Ελληνικής αγοράς, διαθέτωντας μία τεράστια γκάμα πολυτελών ακινήτων στην περιοχή της Αράχωβας και του Παρνασσού κάτι το οποίο την καθιστά  μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Real Estate στη συγκεκριμένη περιοχή.

Our Team

Η ομάδα μας μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ρώσικα και ελληνικά με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα πελατών και αιτημάτων από όλο τον κόσμο. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί , αφοσιωμένοι και έτοιμοι να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία αγοράς , ενοικίασης ή πώλησης κατοικίας , οικοπέδου ή επαγγελματικού ακινήτου.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις